• welkom@dehuystandarts.nl
  • 0566-74 50 50

Uw afspraak

Behandelingen vinden plaats op afspraak. Het wordt gewaardeerd als u 5 minuten voor uw behandeling aanwezig bent. Wijzigingen in uw verzekering, adres of medicatiegebruik mag u tijdig doorgeven aan onze receptioniste.

Uw nota

U ontvangt de nota van uw behandeling digitaal vanaf het volgende mailadres: uwnota@dehuystandarts.nl. De nota gaat in eerste instantie naar uw zorgverzekeraar. Indien de zorgverzekeraar de nota niet (volledig) vergoedt, ontvangt u van ons een restnota. Met de iDEAL knop in de mail kunt u eenvoudig de nota voldoen.

Wilt u de nota schriftelijk ontvangen of uw behandeling ter plekke voldoen middels pinbetaling, dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Bij voorgestelde behandelingen boven de €250,- ontvangt u vooraf een begroting per mail. Leest u deze goed door en vraag eventueel uw zorgverzekeraar naar uw eigen bijdrage. Middels het inplannen van uw afspraak bevestigt u deze begroting.

Aanmelden als nieuwe patiënt

U of uw familie, vrienden of bekenden zijn van harte welkom bij ons in de praktijk als nieuwe patiënt. Via onze website en onze receptie kunt u zich aanmelden als patiënt.

Afspraak annuleren

Wij nemen binnen onze praktijk graag de tijd voor u. Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u dit minimaal twee werkdagen van tevoren kenbaar te maken. Hierdoor zijn wij in staat andere patiënten in te plannen en te helpen. Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid

Waak over uw eigendommen. De HuysTandarts is niet aansprakelijk voor schade, diefstal en/of verlies van uw eigendommen. Wij adviseren u dan ook om uw eigendommen niet onbewaakt achter te laten.

Nieuwsbrief

Vier keer per jaar ontvangt u van ons een digitale nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de praktijk, wijziging in openingstijden, openingstijden tijdens vakantie en feestdagen, nieuwe personeelsleden en natuurlijk leuke wetenswaardigheden en tips voor een optimale mondverzorging. Wilt u geen nieuwsbrief ontvangen dan kunt u zich afmelden middels een link onderaan de nieuwsbrief.

Klachten

Bij de HuysTandarts doen wij ons uiterste best om u naar tevredenheid te behandelen. Heeft u toch een klacht, laat het ons dan weten. Wij zullen ons uiterste best doen om de klacht samen met u op te lossen. We zijn erg blij met suggesties, ideeën, op-of aanmerkingen naar aanleiding van een behandeling of andere zaken.

Voor meer informatie over tandheelkundige behandelingen kunt u kijken op http://allesoverhetgebit.nl. Hier staat ook informatie over vergoedingen van zorgverzekeraars.

Tot ziens bij de HuysTandarts!


Contactinformatie Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar onze praktijk? Bel gerust of stuur ons een e-mail.
Mr. P.J. Troelstrawei 6, 9001 CV Grou
0566-74 50 50
welkom@dehuystandarts.nl