• welkom@dehuystandarts.nl
  • 0566-74 50 50

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Gedurende onze openingstijden helpt onze receptioniste u graag met uw vraag of pijnklacht. Indien nodig wordt u dezelfde dag gezien om uw probleem te beoordelen en een behandelplan te maken.

Belangrijke informatie als u een spoedgeval heeft

Buiten onze openingstijden is er een dienstdoende tandarts in de omgeving bereikbaar via de Spoeddienst Leeuwarder Tandartsen. Deze dienstdoende tandarts is bereikbaar op telefoonnummer: 0900-2153111

Als u belt met dit nummer wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende tandarts van dat moment. De avond en weekenddienst is alleen voor zeer dringende klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, zoals onhoudbare kiespijn, nabloedingen en ongevallen. Met overige problemen kunt u de volgende werkdag contact met ons opnemen.

U dient er rekening mee te houden dat er tijdens de spoeddienst contant afgerekend moet worden en dat u zich dient te legitimeren. Voor behandelingen ‘s avonds, ’s nachts en het weekend betaalt u bovendien een toeslag.


Contactinformatie Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar onze praktijk? Bel gerust of stuur ons een e-mail.
Mr. P.J. Troelstrawei 6, 9001 CV Grou
0566-74 50 50
welkom@dehuystandarts.nl